курсове

Мили бизнес колеги, готови сме да ви помогнем да увеличите вашите приходи и да подобрите отношенията, както във вашите работни екипи, така и с вашите клиенти.

В ЕДУКО ви предлагаме цяла редица фирмени обучения от областта на Комуникация, Ораторско изкуство, Водене на преговори, Креативност и други. Готови сме да създадем „custom-обучение“ специално за вас, вашите нужди и вашите екипи. Можете да си изберете теми от нашето портфолио обучения или тяхната комбининация.

Сред нашите доволни клиенти са и върховните мениджъри от Siemens Healhtcare, комуникационен център на Национална агенция за Приходите, юристи от правна кантора Георгиев-Тодоров, екип ръководители на Младежки център Пловдив, и много други от София до Варна.

Бизнес обучения

ОРАТОРСКИ УМЕНИЯ

ПРЕЗЕНТАЦИОННИИ УМЕНИЯ от А до Я

Изнасяте ли презентации? Ръководите ли екипи? Четете ли лекции? Водите ли обучения, оперативки, съвещания, преговори? … Имате ли нужда да подобрите своите ораторски умения? Точно за вас е нашия интензивен курс пълен с полезни съвети и индивидуални упражнения.

 • 1 - 100
 • custom
custom
ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕГОВАРЯНЕ

УСПЕШНИ СДЕЛКИ ИЗИСКВАТ ПОДГОТОВКА

Ще ви научим как да се подготвите и как да провеждате търговски преговори с вашите партньори и клиенти. С новата стратегия вече няма да отстъпвате.

 • 1-50
 • 1 ден
custom
ОРАТОРСКИ МЕНТОРИНГ

ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН С ВАШИЯ ЛИЧЕН ИНСТРУКТОР

За всеки управител, ръководител, мениджър, търговец или секретарка. Ако имате нужда от най-интензивното и най-ефективно развитие на своите презентационни и комуникационни умения, ще ви подготвим индивидуален тренинг и обучение. 

 • 1
 • custom
custom

Бизнес уебинари

УСПЕШНА КОМУНИКАЦИЯ С АГРЕСИВНИ КЛИЕНТИ

НЕ ГУБЕТЕ КЛИЕНТИ НИТО ИМИДЖ

Как да водим разговор с гневни и ядосани клиенти и въпреки това да се разберем? Как да комуникираме с вербално агресивните, без да станем също такива? Ще ви научим как да откриете скритите нужди в реакциите на хората. Ще упражняваме ненасилствена комуникация, с която да постигаме разбирателство.

 • 15
 • 3 часа
80 лв.
АСЕРТИВНА БИЗНЕС КОМУНИКАЦИЯ

НЕ ГУБЕТЕ СДЕЛКИ ЗАРАДИ ПАСИВНАТА И АГРЕСИВНАТА КОМУНИКАЦИЯ!

Изпитвате ли затруднения когато трябва да кажете "не"? Незнаете ли как да преговаряте за по-изгодна сделка? Чудите ли се как да изразите своите нужди, изисквания, оплаквания? Научете се да изразявате автентично своите потребности, без да изпадате в пасивност или агресивност!

 • 15
 • 3 часа
80 лв.
УПРАВЛЕНИЕ НА ЕМОЦИИТЕ НА РАБОТНО МЯСТО

ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ НА ПРАКТИКА

Препятстват ли ви страховете? Не ви се поддава повече на гнева? Искате ли да можете да излезете по-бързо от тъгата? Да овладеете своето нетърпение?... Заповядайте да се научим на психическа устойчивост, да внесем интелигентност в своите емоции и да облагородим интелигентността със своите чувства.

 • 15
 • 3 часа
80 лв.

0

Видове обучения

0

Мероприятия

0

Участници

0

Учебни часове

Нашите Лектори

Запознайте се с нашите опитни лектори
Антонин Винклер

Антонин Винклер

лектор и управител на Едуко
Яна Кучерова

Яна Кучерова

лектор