за нас

За Нас

За Нас

ЕДУКО е учебен център, който организира и провежда мероприятия за личностно развитие, определени както за индивидуални посетители, така и за фирми. Под името ЕДУКО работим от 2018 г., но нашите преподаватели имат повече от 20 годишен опит в областта на комуникация, психология, философия, лидерство и други области.

Защо нас?

Работим предимно с малки групи, където има време и пространство да се изразите, да зададете въпроси и предимно да упражнявате. При нас няма да се разтопите в масата участници.

От нашите курсове ще си тръгнете не само с много нови познания, а предимно с овладени умения. Ще можете да ги приложите в живота си още от първия ден. Ще ви научим неща полезни за цял живот, вместо да ви „зареждаме емоционално“ за три дни.

учим това, през което сами минахме; учим проверени чрез личния 20 годишен опит неща; черпим от доказани източници

Нашата Мисия

Нашата Мисия

Ще подобрим вашите отношения и приходи, чрез подобрението на способността да комуникирате. Да се изразявате пред аудитория, да сътрудничите в екип, да общувате с агресивни хора, да умеете да изразите своите нужди без агресията и без чувството за вина.

Ще ви помогнем да опознаете по-добре себе си, да откриете своите силни и слаби познавателни и комуникационни способности.

Ще Ви предоставим качествени образователни мероприятия, които, по забавен и интерактивен начин, допринасят за развитието на личността.

0

Видове обучения

0

Мероприятия

0

Участници

0

Учебни часове

Нашите Лектори

Запознайте се с нашите опитни лектори
Антонин Винклер

Антонин Винклер

лектор и управител на Едуко
Яна Кучерова

Яна Кучерова

лектор

Информация

  • Адрес:

    гр.София, бул.Генерал Гурко №38А

  • Контакти:

    Телефон: +359 890 215 406
    Email: office@eduko.bg

Местоположение:

Пишете ни: