за нас

За Нас

За Нас

ЕДУКО е образователен център, който организира и провежда мероприятия за личностно развитие, определени както за индивидуални посетители, така и за фирми. Под името ЕДУКО работим от 2018 г., но нашите преподаватели имат повече от 20 годишен опит в областта на психология, философия, лидерство и други области.

Защо нас?

Работим предимно с малки групи, където има време и пространство да се изразите, да зададете въпроси и да упражнявате. При нас няма да се разтопите в масата участници.

ще ви научим неща полезни за цял живот, вместо да ви „зареждаме емоционално“ за три дни; ще ви подготвим за реални житейски ситуации.

учим проверени на практика неща; черпим от доказани източници и от 20 годишния опит на нашите лектори

за нас не сте „клиент“, а човешко същество, което работи над своето развитие, така, както го правим и ние

Нашата Мисия

Нашата Мисия

Нащата цел e да Ви предоставим качествени образователни мероприятия, които, по забавен и интерактивен начин, да допринесат за развитието на личността, задълбочавайки себепознанието, стимулирайки креативността, спонтанността и споделянето на личния опит.

Нашата цел e хармонична, цялостна личност, осъзнат индивид, който подобрява качеството на личния си живот и на професионалните си постижения чрез развитието на своите способности.

0

Видове обучения

0

Мероприятия

0

Участници

0

Учебни часове

Нашите Лектори

Запознайте се с нашите опитни лектори
Антонин Винклер

Антонин Винклер

лектор и директор на Едуко
  Яна Кучерова

  Яна Кучерова

  лектор

   Информация

   • Адрес:

    гр.София, бул.Генерал Гурко №38А

   • Контакти:

    Телефон: +359 890 215 406
    Email: office@eduko.bg

   Местоположение:

   Пишете ни: