ПРОФЕСИОНАЛНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ - на запис

ПРОФЕСИОНАЛНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ - на запис
 • Начало
 • Времетраене
  52 мин.
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  119 лв.

ЗАПОМНЯЩО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ

Налага ли ви се да представяте себе си, своята компания или услуга? Научете се да го правите професионално, атрактивно и ефективно. Няма да имате втори шанс да създадете добро първо впечатление.

Информация за курса

LIFT SPEECH или NETWORKING SPEECH  - това е кратко, ударно и ефективно представяне, което не отнема повече време отколкото едно пътуване с асансьор. На кафе с бизнес партньор, на подиума при презентация, по телефон или на интервю за работа.

SELF SPEECH - накратко и интересно да представиш себе си.

ПЪРВИТЕ ДУМИ – тоест вашето представяне – могат да грабнат внимание, могат да бъдат скучни и могат даже да отблъснат вашите слушатели. Твърде малко хора принадлежат към първата група. Включете се в нея! Ще ви покажем как.

ЗА КОГО Е ИДЕАЛЕН КУРСЪТ?

За всички, които търсят как да заинтересоват ударно аудиторията си.

За всеки, който има нужда да представи себе си пред за него важна аудитория. ("С какво се занимавате?")

За всеки, който има нужда да отговори кратко на въпроса „Какво предлагате?“

Тоест... почти за всеки човек.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Умението да представите своите услуги или продукти

Умението да представите себе си като личност

Умението да представите вашата компания, фирма, организация…


СЪДЪРЖАНИЕ

#1 КАК ДА ЗАИНТЕРЕСОВАМЕ УДАРНО СВОЯТА АУДИТОРИЯ – основни правила в представянето на себе си (или компания) или на „продукт“, които съответстват на психологическите потребности на аудиториите.

#2 ПРАВИЛНО И ОТБЛЪСКВАЩО ПРЕДСТАВЯНЕ - Правилна подредба на информация. Три ключови съобщения, които иска да чуе вашата аудитория – без оглед дали е ваш потенциален клиент или желан партньор за живота.


Продължителност

Времетраенето на обучението е 52 минути  


РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ 

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябва да е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.


ЦЕНА

119 лв.  - цена на обучението на ЗАПИС - вашият достъп ще бъде валиден 20 дни от изпращането на линк.
145 лв. - цена на обучението с добавена частна консултация с нашия лектор, в която можете да оформите заедно вашето конкретно представяне

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

Остави коментар