ПРОФЕСИОНАЛНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ

ПРОФЕСИОНАЛНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ
 • Начало
 • Времетраене
  15 - 17.30 ч.
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  119 лв.

ЗАПОМНЯЩО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ

Налага ли ви се да представяте себе си, своята компания или услуга? Научете се да го правите професионално, атрактивно и ефективно. Няма да имате втори шанс да създадете добро първо впечатление.

Информация за курса

LIFT SPEECH или NETWORKING SPEECH  - това е кратко, ударно и ефективно представяне, което не отнема повече време отколкото едно пътуване с асансьор. На кафе с бизнес партньор, на подиума при презентация, по телефон или на интервю за работа.

SELF SPEECH - накратко и интересно да представиш себе си.

ПЪРВИТЕ ДУМИ – тоест вашето представяне – могат да грабнат внимание, могат да бъдат скучни и могат даже да отблъснат вашите слушатели. Твърде малко хора принадлежат към първата група. Включете се в нея! Ще ви покажем как.

ЗА КОГО Е ИДЕАЛЕН КУРСЪТ?

За всички, които търсят как да заинтересоват ударно аудиторията си.

За всеки, който има нужда да представи себе си пред за него важна аудитория. ("С какво се занимавате?")

За всеки, който има нужда да отговори кратко на въпроса „Какво предлагате?“

Тоест... почти за всеки човек.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Умението да представите своите услуги или продукти

Умението да представите себе си като личност

Умението да представите вашата компания, фирма, организация…


ПРОГРАМА на КУРСА

#1 КАК ДА ЗАИНТЕРЕСОВАМЕ УДАРНО СВОЯТА АУДИТОРИЯ – основни правила в представянето на себе си (или компания) или на „продукт“, които съответстват на психологическите потребности на аудиториите.

#2 ПРАВИЛНО И ОТБЛЪСКВАЩО ПРЕДСТАВЯНЕ - Правилна подредба на информация. Три ключови съобщения, които иска да чуе вашата аудитория – без оглед дали е ваш потенциален клиент или желан партньор за живота.

#3 УПРАЖНЕНИЯ – Практическо упражнение: създаване на собствено представяне с обратна връзка на лектора. Ако желаете, ще си тръгнете с професионално подготвено представяне на вашата дейност, фирма, услуга… или просто на себе си.


Продължителност

Времетраенето на обучението зависи от броя участници, отнема приблизително от 90 мин до 120 минути  


РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ 

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябва да е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.


ЦЕНА

Цена на обучението е:   119 лв. 

В цената са включени учебни материали и кафепауза.

АКО ПРЕДПОЧИТАТЕ ОНЛАЙН ВАРИАНТ НА ОБУЧЕНИЕТО, КЛИКНЕТЕ ТУК.

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

 • Пламен Иванов, 27 г., предприемач:

  На курса "УДарно себепредставяне" се пречупи нещо в мене, което отдавна не мога сам да направя. Това е кратко, ентусиазирано и точно себепредставяне пред хора. Благодаря Ви!!!

 • Николета Михайлова, 32 г.:

  Добро, съдържателно, кратко обучение. По мое мнение, това е нужно във всяка област в живота. От личен план до професионален план.

Остави коментар