УДАРНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ - онлайн

УДАРНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ - онлайн
 • Начало
  12-11-2022
 • Времетраене
  16 - 17 ч.
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  безплатно

ЗАПОМНЯЩО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ

Налага ли ви се да представяте себе си, своята компания или услуга? Научете се да го правите професионално, атрактивно и ефективно. Няма да имате втори шанс да създадете добро първо впечатление.

Информация за курса

LIFT SPEECH или NETWORKING SPEECH  - това е кратко, ударно и ефективно представяне, което не отнема повече време отколкото едно пътуване с асансьор. На кафе с бизнес партньор, на подиума при презентация, по телефон или на интервю за работа.

SELF SPEECH - накратко и интересно да представиш себе си.

ПЪРВИТЕ ДУМИ – тоест вашето представяне – могат да грабнат внимание, могат да бъдат скучни и могат даже да отблъснат вашите слушатели. Твърде малко хора принадлежат към първата група. Включете се в нея! Ще ви покажем как.

ЗА КОГО Е ИДЕАЛЕН КУРСЪТ?

За всички, които търсят как да заинтересоват ударно аудиторията си.

За всеки, който има нужда да представи себе си пред за него важна аудитория. ("С какво се занимавате?")

За всеки, който има нужда да отговори кратко на въпроса „Какво предлагате?“

Тоест... почти за всеки човек.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Умението да представите своите услуги или продукти

Умението да представите себе си като личност

Умението да представите вашата компания, фирма, организация…


ПРОГРАМА на КУРСА

#1 КАК ДА ЗАИНТЕРЕСОВАМЕ УДАРНО СВОЯТА АУДИТОРИЯ – основни правила в представянето на себе си (или компания) или на „продукт“, които съответстват на психологическите потребности на аудиториите.

#2 ПРАВИЛНО И ОТБЛЪСКВАЩО ПРЕДСТАВЯНЕ - Правилна подредба на информация. Три ключови съобщения, които иска да чуе вашата аудитория – без оглед дали е ваш потенциален клиент или желан партньор за живота.

#3 УПРАЖНЕНИЯ – Практическо упражнение: създаване на собствено представяне с обратна връзка на лектора. Ако желаете, ще си тръгнете с професионално подготвено представяне на вашата дейност, фирма, услуга… или просто на себе си. (само за платена версия на уебинара)


Продължителност

Времетраенето на обучението зависи от броя участници, отнема приблизително от 60 мин до 75 минути


РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ 

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябва да е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.

ОНЛАЙН ВРЪЗКА

Уебинарът се провежда под форма на видеоконференция в платформата Jitsi meet. Не изисква инсталация в компютър, само добра интернет връзка, микрофон, колонки/слушалки, идеално и камера.
За компютри: Препоръчителни браузъри са Google chrome, Firefox, Edge. За смартфони: има нужда да се изтегли като приложение, работи добре при Android и Apple.

След приемането на Вашата регистрация, на посочения от Вас имейл адрес ще получите уникален линк с инструкции за свързване към Уебинара, както и необходими за обучението материали.

АКО ПРЕДПОЧИТАТЕ ПРИСЪСТВЕН ВАРИАНТ НА ОБУЧЕНИЕТО, КЛИКНЕТЕ ТУК. (съгласно въведените ограничения, в момента няма дата)


ЦЕНА

Стандартна ценана обучението:  45 лв.

Цена на предстоящото издание:  0 лв. !  - вход само с регистрация
Специално предложение за участници в обучението: 30 мин. индивидуална консултация за създаване на вашето индивидуално представяне
Кога: след обучението (в уговорен ден/час)
Къде:  в нашия офис или онлайн
Цена на консултацията: 49 лв.

 

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

 • Даниела Ракина, Пловдив:

  Във връзка с пандемията открих онлайн беседите на Едуко. Помислих си защо да плащам като има и безплатни уебинари,но като учеща магистратура психология ме заинтригува лекция за Франкъл и така реших все пак да видя ,какво ще е. И бях приятно изненадана от начина по който е погледнато на нещата - задълбочено, но и синтезирано, дава се погледът на лектора Антонин, който е много комбинативен-примесен с философия, психология и житейска практика. И че след първия уебинар взех,че се записах и на следващите. Препоръчвам.

 • Дарина Трайкова, психотерапевт:

  Обучението за УДАРНО СЕБЕПРЕДСТАВЯНЕ е необходимо да се слуша от всеки, който има в портфейла си визитка за представяне на своя бизнес. В този случай, бързата презентация не е на хартия, а реална, с няколко думи, обособени в няколко кратки изречения изказани пред събеседник в рамките на 15-20 до 60 секунди. Кои са тези специални и много важни изречения можете да научите в този курс. За около час, г-н Винклер посочи къде би трябвало да бъде фокуса на внимание, за да е максимално ефективно и ефектно едно кратко, лично себепредставяне. Благодаря за изключително практичния и полезен курс

Остави коментар