БИЛЕТИ С КАУЗА

БИЛЕТИ С КАУЗА

БИЛЕТИ С КАУЗА

С голямо удоволствие искаме да ви запознаем с нашата нова кампания: КУПИ БИЛЕТ С КАУЗА.

С тази акция учебен център Едуко застава зад доброволческия проект „ЕКО-ВИТОША“, организиран от българския клон на международна доброволческа организация Новият Акропол.

В сътрудничество с Природен парк Витоша, доброволците от Н.А. са „осиновили“ туристическа алея между хижите Бор и Планинарска песен на Витоша. Почистват пътеката от шума, отпадъци и препятствия, лакират и поддържат мостовете и дървените пешеходни скари, ако се налага изграждат нови; почистват водостоци за отвеждане на дъждовна вода и т.н.

Освен нашето физическо присъствие като доброволци, искаме да подкрепим проекта и финансово. Средствата на Природния парк Витоша са много ограничени, както и възможностите на участващите доброволци. Затова решихме да отделим 5 лв. от цената на всеки продаден билет за някой от нашите отворени курсове за каузата ЕКО-ВИТОША. Акцията е валидна от 1.7. до 30.8.

С всеки закупен билет допринасяте за защитата на природата на Витоша и за безопасността на минаващите туристи.

Избраните средства ще бъдат похарчени за технически материал и инструменти (ръкавици, лакове, разредители, брадви, пирони, чукове или други разходи директно свързани с провеждането на доброволческите акции на алеята). Резултатите ще бъдат публикувани тук, съпроводени със снимков материал.

ВИЖТЕ ТУК повече за самия проект на осиновената пътека.


Купи билет и подкрепи каузата ЕКО-ВИТОША!

Избери обучение
Сподели: