УСПЕШНА КОМУНИКАЦИЯ

УСПЕШНА КОМУНИКАЦИЯ
  • Начало
    29-01-2022
  • Времетраене
  • Лектор
    Антонин Винклер
  • Цена на курса
    148 лв.

Открийте ключове към успешната комуникация: „Асертивност“ – като умението да изразим своите нужди без чувството за виновност и без агресивност и „Ненасилствена комуникация“ – умението да общуваме с вербално агресивните хора.

Информация за курса

ПАКЕТ "УСПЕШНА КОМУНИКАЦИЯ" 

включва 2 еднодневни обучения, които се провеждат присъствено, в събота или неделя:

1) НЕНАСИЛСТВЕНА КОМУНИКАЦИЯ - Как да водим разговор с гневни и ядосани хора и да се разберем. Как да комуникираме с вербално агресивните, без да станем също такива.

2) АСЕРТИВНА КОМУНИКАЦИЯ - Изпитвате ли затруднения когато трябва да кажете "не"? Чудите ли се как да изразите своите нужди, изисквания, оплаквания? Научете се да изразявате автентично своите потребности, без да изпадате в пасивност или агресивност! Станете автентичен без страх, без вина и без натиск.

ЦЕНА на КУРСА

198 лв. e стандартна цена за двата курса

148 лв. е ПАКЕТНА ЦЕНА


ВАЛИДНОСТ

Пакетният билет е с валидност 18 месеца, по време на които можете да изкарате и двете обучения.


РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябвада е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

Остави коментар