SINGLETASKING online

SINGLETASKING online
 • Начало
  27-04-2021
 • Времетраене
  3 часа
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  69 лв.

ФОКУС - ТАЙНИЯТ КЛЮЧ КЪМ ВСЕКИ УСПЕХ

Налага ви се да вършите повече задачи едновременно? Изморява ли ви този начин на живот? Търсите ли как да не отлагате своите задачи? Имате ли проблем със своето внимание? Търсите ли как да постигнете непоклатима концентрация? Тогава Singletasking е метод за вас. Открийте как да бъдете ефективни и да намалявате стреса!

Информация за курса

КАКВО е SINGLETASKING?

Курсът изхожда от практическите открития за вредността на т.н. multitasking и предлага различен метод за успешното изпълнение на задачи, който е стар няколко хилиядолетия и се опира на избистрена концентрация и дисциплинирано внимание, които не само довеждат до по-качествени резултати от “мултитаскинга”, а също така много по-малко изморяват психиката, не я довеждат до стресови състояния и отгоре на това допринасят за цялостно личностно развитие, проверено с хилиядолетия.

Модерното понятие “Singletasking” не е нищо друго освен новото наименование на една част от традиционните методи за усъвършенстване на човешката психика, които можем да намерим както в традиционните философски и психологически школи на Будизма, Дзен-будизма, Даоизма, Неоплатонизма, така и в съвременните психологически течения и при автори като Виктор Франкл, Ерих Фром, К.Г. Юнг, Х.А. Ливрага, Делиа Гузман, Давид Голдман, Девора Зак и др.


КАКВО ще НАУЧИТЕ?

 • Как работи човешкия мозък когато има повече задачи
 • Кой вид концентрация е най-ефективен
 • Как да управляваме своето внимание
 • Как да планираме своите задачи, за да не ги прекъсваме и отлагаме
 • По какъв начин техниката и другите хора (да не) могат да ни доведат до стрес
 • Как да бъдем принципни и гъвкави в комуникацията, без да губим своя дневен ред


КЪДЕ може ДА СЕ ПРИЛОЖИ?

 • на работното място
 • в личния живот
 • при всяка организация на времето и задачите
 • буквално при всяка отделна дейност

ПРОГРАМА на КУРСА

В рамките на 3 учебни блока са включени лекции, тест и упражнения; в цената са включени учебни материали. 

ТЕМИ:

ОПАСНОСТТА "MULTITASKING" - Лекция за вредността на мултитаскинга върху човешката психика от гледна точка на невробиологията и медицината. Как работи човешкият мозък когато трябва да вършим повече задачи едновременно.

SINGLETASKING - Лекция с упражнения: Ползите от Singletasking, повишена ефективност и психическо здраве. Как да усъвършенстваме своето Внимание и своята Концентрация.

ОТНОШЕНИЯ - Лекция за влиянието на Singletasking и Multitasking върху човешките взаимоотношения. 

CLUSTERTASKING + ENERGYTASKING - Упражнения и теория за умението да си организираме времето, задачите и да дозираме ефективно своята енергия.


РЕГИСТРАЦИЯ и ПЛАЩАНЕ

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябвада е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.

ОНЛАЙН ВРЪЗКА

Уебинарът се провежда под форма на видеоконференция в платформата Jitsi meet. Не изисква инсталация в компютър, само добра интернет връзка, микрофон, колонки/слушалки, идеално и камера.
За компютри: Препоръчителни браузъри са Google chrome, Firefox, Edge. За смартфони: има нужда да се изтегли като приложение, работи добре при Android и Apple.

След приемането на Вашата регистрация, на посочения от Вас имейл адрес ще получите уникален линк с инструкции за свързване към Уебинара, както и необходими за обучението материали.

* Ако предпочитате ПРИСЪСТВЕН ВАРИАНТ, който е с два часа по-дълъг, моля кликнете тук.

ЦЕНА на КУРСА

69 лв.  - можете да платите с банков превод или в брой в нашия офис.

ВАЖНО:  Ако няма обявена дата, можете въпреки това да се регистрирате и ние ще ви уведомим по имейл след като я обявим.

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

Остави коментар