РЕТОРИКА ЕКСТРА #1+ 2# + #3

РЕТОРИКА ЕКСТРА #1+ 2# + #3
 • Начало
  22-01-2022
 • Времетраене
  11:00 - 18:00
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  699 лв.

Искате ли да станете отличен оратор и комуникатор? Изкачете с нас и трите стъпала. Записвайки се още сега и за трите нива на обучението, вие спестявате хубава сума и най-важното: ще имате дългосрочен план.

Информация за курса

ПАКЕТ: "РЕТОРИКА ЕКСТРА 1+2+3"

Билетът "ПРОФИ РЕТОРИКА" включва 3 двудневни обучения, които се провеждат винаги през уикенди:

1) ПРАКТИЧЕСКА РЕТОРИКА - първо ниво на презентационните умения, с безценна и богата теория и практически упражнения.
Провежда се приблизително 5-6 пъти годишно.

2) ОРАТОРСКО МАЙСТОРСТВО - второ ниво, което предлага предимно тренинг и упражнения, обогатени със специализирани съвети за наистина професионално представяне.
Провежда се приблизително 2 пъти годишно. За участието е необходимо завършване на първото ниво.

3) УБЕДИТЕЛНА АРГУМЕНТАЦИЯ - трето ниво, което предлага предимно тренинг и упражнения, обогатени със специализирани съвети за наистина професионално представяне.
Провежда се приблизително 2 пъти годишно. За участието е необходимо завършване на второто ниво.

ЦЕНА на КУРСА

897 лв. e стандартна цена за трите обучения

699 лв. е ПАКЕТНА ЦЕНАВАЛИДНОСТ

При закупването на билет е необходимо да изберете група (дата) за пърото ниво. След това имате 18 месеца, по време на които можете да се запишете за удобна за вас група за 2-то ниво, което се провежда най-често 2 пъти годишно. Третото ниво се организира 1х годишно при събирането на минималния брой участници.


РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ

За да можем да Ви осигурим място и да подготвим материали, за участието в курса е необходима предварителна регистрация - Как? Много лесно: натискате бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвате инструкциите. Осигуряването на място в съответна група става чрез закупване на билет: или в офиса на Културен център Новият Акропол, София, Ген. Гурко №38А, където се провежда обучението, или по електронен път с банков превод. След регистрацията ще получите имейл с данните за превод. За ваша и наша сигурност плащането по банков път трябвада е направено така, че съответната сума да е отчетена на сметката на получателя преди началото на събитието. Благодарим Ви за разбирането.


Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

Остави коментар