All-in
 • Начало
  01-01-2023
 • Времетраене
  18 месеца
 • Лектор
  Антонин Винклер
 • Цена на курса
  2037 лв.

УЧАСТВАЙ ВЪВ ВСИЧКИ ОСНОВНИ ОБУЧЕНИЯ!

Харесвате ли повече от нашите обучения? Имаме едно уникално предложение: вземете „All-in билет“ за всичките ни основни обучения и спестете 774 лв. от цената на отделните курсове. Изберете за вас удобни дати. 

Информация за курса

"ALL IN" БИЛЕТ  

Харесвате ли нашите обучения и искате ли да ги посети всички? Имаме едно уникално предложение: вземете „All-in билет“ за всичките основни обучения и спестете 30 % от цената на отделните курсове.
Валидността му е година и половина от датата на закупване. Участвайте по вашия избор във всичките курсове в подходяща за вас дата. 

Важно: за отделни групи (дати) има нужда да се регистрирате най-малко 14 дни преди началото им. С по-късна резервация можем да ви включим само ако има свободно място.

Курсовете се организират с периодичност 1 – 4 пъти годишно. Ако в момента няма обявена следваща дата за някой от курсовете в нашия календар, изпратете ни запитване и ние ще ви ориентираме!


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ

За обучениеята по реторика/ораторство е важно да бъдат започнати с курса "ПРАКТИЧЕСКА РЕТОРИКА" (базово ниво)!


ЦЕНА

Цена на пакетния билет: 2037 лв. /вместо 2910 лв. - спестявате 873 лв!/

ОЩЕ ОБУЧЕНИЯ? 

Ако желаети да включите в свояпакет още някое друго обучение (което не е в списъка с "основните" или е еднократно), или ни напишете съобщение (info@eduko.bg), или направо го направете сами: при регистрацията посочете името му в полето "ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪОБЩЕНИЕ" + към цената на пакетния билет добавете цената на избраното обучение намалена с 25 %.

Валидност на билета:  18 месеца

Предупреждение: ВСИЧКИ ОБУЧЕНИЯ в пакета са ПРИСЪСТВЕНИ!

Сподели:

Лектори

Антонин Винклер
Антонин Винклер
лектор и управител на Едуко

Коментари

Остави коментар